Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας είναι μια σημαντική ευκαιρία για να γιορτάσουμε τα επιτεύγματα των γυναικών σε όλο τον κόσμο και να αναγνωρίσουμε τη συνεισφορά τους στην κοινωνία. Είναι μια ημέρα για να αποτίσουμε φόρο τιμής σε όλες εκείνες τις γυναίκες που έχουν αγωνιστεί για την ισότητα, τη δικαιοσύνη και να αναγνωρίσουμε το έργο που χρειάζεται ακόμα για να διασφαλιστούν ίσες ευκαιρίες σε όλες τις πτυχές της ζωής τους.

Το Pillow Urban Stay αναγνωρίζει ότι οι γυναίκες κατέχουν ένα μοναδικό σύνολο δεξιοτήτων και ικανοτήτων στο χώρο εργασίας. Έχουν μια φυσική ικανότητα να συνδέονται με τους ανθρώπους και να κατανοούν τις ανάγκες τους. Οι γυναίκες του Pillow, από το Housekeeping, το Front Office και το Management, είναι συχνά υπεύθυνες για τη δημιουργία ενός φιλόξενου και άνετου περιβάλλοντος για τους επισκέπτες, ενώ εργάζονται ακούραστα για να εξασφαλίσουν μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής γι΄αυτούς.

Μια τέτοια γυναίκα είναι η Μαρία, η Hotel Manager του Pillow Urban Stay, η οποία με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, αναφέρει τα εξής: «Είμαι περήφανη που ηγούμαι μιας ομάδας ταλαντούχων και γυναικών που με εμπνέουν καθημερινά. Ας αφιερώσουμε αυτή την ημέρα στην πρόοδο που έχουμε σημειώσει όσον αφορά τη θέση της γυναίκας στη κοινωνική ζωή και να ανανεώσουμε τη δέσμευσή μας για τη δημιουργία μια πιο δίκαιης κοινωνίας για όλες».

 

Η Zafeiria, η Front Office Executive του Pillow Urban Stay, είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση των καθημερινών εργασιών της Ρεσεψιόν και τη διασφάλιση ότι οι επισκέπτες έχουν μια ομαλή και ευχάριστη διαμονή. Στο πλαίσιο συζήτησης για την Παγκόσμια Ημέρα της γυναίκας εκφράζει την άποψη ότι η επιτυχία κάθε μιας πρέπει να αποτελεί έμπνευση για την άλλη και ότι είναι πιο δυνατές όταν επευφημούν η μία την άλλη.

Η Σταυρούλα δεν είναι μόνο η Executive Housekeeper, αλλά και μητέρα 3 παιδιών. «Το να είμαι μητέρα με έκανε καλύτερη επαγγελματία και το να είμαι επαγγελματίας με έκανε καλύτερη μητέρα. Όλα έχουν να κάνουν με την ισορροπία και μέσο για να δείξω στα κορίτσια μου πώς να κυνηγούν τα όνειρά τους», αναφέρει η Σταυρούλα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Η Άννα, ως Front Office, είναι υπεύθυνη για τη διεκπεραίωση ερωτήσεων και αιτημάτων επισκεπτών σε καθημερινή βάση. Δεν έχει καμία αμφιβολία ότι μια δυνατή γυναίκα κοιτάζει μια πρόκληση στα μάτια και της κλείνει το μάτι. Η συνάδελφός της, Χριστίνα, η οποία είναι υπεύθυνη για την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και συστάσεων στους επισκέπτες, λέει ότι δεν υπάρχουν όρια στο τι μπορούν να πετύχουν οι γυναίκες.

Το Pillow Urban Stay δεσμεύεται να δημιουργήσει ένα εργασιακό περιβάλλον απαλλαγμένο από έμφυλες διακρίσεις, παρέχοντας ίσες ευκαιρίες για τις γυναίκες σε όλους τους χώρους του Ξενοδοχείου, από το Housekeeping έως τις Διοικητικές θέσεις.

Ας συνεχίσουμε να εργαζόμαστε προς έναν κόσμο όπου οι εργαζόμενες γυναίκες εκτιμώνται και έχουν τη δύναμη να επιτύχουν!

 

Unlock Exclusive Perks! Join our Pillow Loyalty Club Today!

Being a Pillow Loyalty member provides you:

• -15% on all our rooms
• FREE room upgrade (upon availability)
• Early Check-in & Late Check-out (upon availability)