World Employee Appreciaton Day

Το Pillow Urban Stay είναι οι άνθρωποί του και αυτοί είναι που το κάνουν τόσο ξεχωριστό!

Έχεις αναρωτηθεί αλήθεια ποτέ τι κάνει η κοπέλα στη reception του ξενοδοχείου όταν φεύγει από τη δουλειά; Ή αν ο σεφ που ετοιμάζει το πρωινό σου παίζει ντραμς ή τένις στον ελεύθερό του χρόνο; Εσύ ίσως όχι, όμως εμείς στο Pillow σίγουρα ναι!

Κι αυτό γιατί συστατικό στοιχείο μιας επιχείρησης είναι το προσωπικό της · οι άνθρωποι που έχουν εκπαιδευτεί κατάλληλα με στόχο να προσφέρουν στον πελάτη την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Στο Pillow Urban Stay δίνουμε πολύ μεγάλη έμφαση στην επιλογή των κατάλληλων προσώπων στις κατάλληλες θέσεις, ώστε κάθε επισκέπτης  να φεύγει ικανοποιημένος από εμάς, εστιάζοντας στις ανάγκες του καθενός ξεχωριστά και εξατομικευμένα.

Πέρα όμως από την εκπαίδευση και την επαγγελματική συμπεριφορά, πιστεύουμε ότι κάθε μικρό ή μεγάλο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που έχουν οι άνθρωποι του Pillow, κάνει την ομάδα πιο πολύπλευρη και αποτελεσματική. Ο συνδυασμός της σωστής εκπαίδευσης με την προσωπικότητα και τα ξεχωριστά ενδιαφέροντα του καθενός είναι ο λόγος που οι επισκέπτες μας μένουν πάντα ικανοποιημένοι από την φιλοξενία και την εξυπηρέτηση που τους παρέχονται και μας προτιμούν ξανά και ξανά.

Το Pillow Urban Stay, λοιπόν, αναδεικνύει και ενθαρρύνει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και δεξιότητες του προσωπικού του, δίνοντας περιθώρια ενσωμάτωσης της προσωπικότητας του κάθε μέλους αυτής της ομάδας στο ρόλο που έχει στο ξενοδοχείο. Η Παγκόσμια Ημέρα Εκτίμησης Εργαζομένων (World Employee Appreciation Day) στις 6 Μαρτίου αποτέλεσε όχι τον λόγο, αλλά μια επιπλέον αφορμή για να δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας σε αυτούς τους ανθρώπους που συμβάλλουν καθημερινά, ο καθένας με το δικό του χαρακτήρα και προσωπικότητα, στο να έχει το Pillow αυτή τη θέση στις προτιμήσεις των επισκεπτών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Pillow Urban Stay Goes Abroad…Green

Στο Pillow Urban Stay μας αρέσουν πολύ τα ταξίδια. Μας αρέσει όμως πολύ και η μάθηση, να βελτιωνόμαστε και να εκπαιδευόμαστε συνεχώς, ειδικά σε θέματα

Read More »

Unlock Exclusive Perks! Join our Pillow Loyalty Club Today!

Being a Pillow Loyalty member provides you:

• -15% on all our rooms
• FREE room upgrade (upon availability)
• Early Check-in & Late Check-out (upon availability)